Individuele Paardencoaching vanaf 7 jaar

Individuele sessies paardencoaching

Ik zet mijn kennis, ervaring en vaardigheden vanuit mijn werk als paardencoach, maatschappelijk werkster en instructrice graag in bij de coaching zodat jouw sessie maatwerk en persoonlijk wordt en ik het af kan stemmen op jouw persoonlijke hulpvraag. 


1-op-1 coaching met paarden

Samen met de paarden gaan we 1-op-1 aan de slag. In het bijzijn van de paarden stel ik je verschillende vragen, doe je oefeningen en ga jij diverse  dingen uitbeelden met de aanwezige materialen. 


Tijdens deze vragen kunnen de paarden reageren door naar je toe te komen, van je af te lopen, materiaal op te pakken, maar ook door met hun lichaamshouding te spiegelen hoe jij je voelt op dat moment. Door hun spiegelgedrag willen ze je bewust maken van je gevoel, gedrag, bepaalde patronen. Paarden spiegelen jouw gedrag waardoor je ziet welk effect jouw gedrag op een ander heeft. Hierbij zal ik het spiegelgedrag, deze lichaamstaal van de paarden met jouw bespreken.


De paarden leven zelf in het hier en nu en reageren dan ook op wat er in het hier en nu bij jou speelt, hoe jij je voelt. Ze helpen jou bij datgene dat jij nodig hebt. Ze helpen je bijvoorbeeld weer in balans te komen, van je hoofd weer naar je hart, dus terug te keren naar jouw kern.

Ze geven je op deze manier ook de mogelijkheid om direct te oefenen en kijken naar wat helpend is voor jouw hulpvraag.(DOEN- ERVAREN- LEREN)


Op deze manier begeleiden en ondersteunen (coachen dus) de paarden en ik je op jouw weg naar jouw wensen of doelen.


Dit maakt het coachen met de paarden als mede-coach zo mooi, puur en krachtig.


VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Ik bied paardencoaching aan kinderen vanaf 7 jaar, jongeren en volwassenen.

Denk je dat paardencoaching iets voor jouw of je kind(eren) is? Neem dan contact met mij op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel telefonisch als op locatie plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek leer ik jouw/je kind(eren) graag beter kennen en bespreken we de hulpvraag. Aan de hand hiervan kijk ik wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Wanneer we met elkaar verder willen kunnen we de sessies in gaan plannen.

De individuele paardencoaching geeft jouw de inzichten waar je naar op zoek bent.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

Je kunt bellen , whatsappen of smsen naar 06-478 478 82 ,

stuur een mail naar info@rubyssense.nl

of laat een bericht achter in het contactformulier


Ik ontmoet je graag!
Let's work together!