Paardenkracht voor Pubers

Paardenkracht voor pubers

Kom weer terug in je kracht tijdens de cursus Paardenkracht voor Pubers

Deze cursus is speciaal voor jongeren die wel wat begeleiding kunnen gebruiken in deze lastige levensfase. In kleine groepen (4-6) gaan we samen met de paarden aan de slag met verschillende thema's op het gebied van sociale ontwikkeling en emotionele groei.


Voor wie is deze cursus?

* Vindt jij het lastig om je grenzen aan te geven?

* Voel je je soms onbegrepen door anderen?

* Is het lastig om nieuwe vrienden te maken?

* Wil jij sterker in je schoenen staan?

* Kun jij wat extra zelfvertrouwen gebruiken?


Dan is de cursus Paardenkracht voor Pubers echt wat voor jou! De cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen vanaf 11 jaar. In deze fase van je leven komt er veel op je af en je moet ineens omgaan met nieuwe situaties en veranderingen. Ik bied jou passende begeleiding zodat jij met deze lastige situaties leert omgaan. Dit doe ik niet alleen maar samen met mijn collega voor de groepstrainingen en natuurlijk samen met mijn paarden. Samen helpen we jou op weg!


Dit gebeurt door te DOEN - ERVAREN - LEREN


Samen met ons ga je werken aan ontwikkelingsdoelen en het vergroten van je zelfvertouwen. Je leert allerlei tools die je kunt toepassen in het dagelijks leven. Hierbij kan je denken aan handvatten omtrent duidelijk communiceren, NEE leren zeggen, effectief samenwerken en nog veel meer.


We gaan samen met de paarden in beweging, samen leren tijdens verschillende praktijkopdrachten. Je krijgt een handig persoonlijk werkboek mee zodat je thuis alles nog eens doorlezen en oefeningen maken.


Kortom; leren door zelf te doen en te ervaren met leeftijdsgenoten! Dit in een leuke omgeving en mét paarden! Een dynamische leeromgeving die volop mogelijkheden tot ontwikkelen biedt.


De cursus Paardenkracht voor Pubers is voor iedereen die wat hulp kan gebruiken. Heb je vragen of wil jij je aanmelden? Neem dan contact met mij op. Ik wil je graag beter leren kennen! Je kunt bellen of Whatsappen naar 06-478 478 82 of een mail sturen naar; info@rubyssense.nl of een bericht achterlaten in onderstaand contactformulier. Ik ontmoet je graag!


Voor meer informatie voor ouders/ verzorgers, klik dan hier:

Voor meer informatie voor pubers,

klik dan hier:

www.rubyssense.nl

Let's work together!