Paardenkracht voor Pubers: Pubers

Paardenkracht voor Pubers

Informatie voor de pubers

Pubers in hun kracht


Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven?

Voel je je soms onbegrepen door anderen?

Is het lastig om nieuwe vrienden te maken?

Wil jij wat sterker in je schoenen staan?

Kun jij wat extra zelfvertrouwen gebruiken?


Paardenkracht voor Pubers is ontwikkeld voor kinderen vanaf 11 jaar.

Als puber is het leven vaak niet eenvoudig. Er komt in deze levensfase veel op je af. Veel veranderingen, nieuwe situaties, en vooral niet te vergeten;  ook jij verandert in deze levensfase heel snel. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Wil je graag leren hoe je met lastige situaties om kunt gaan? Wij helpen je graag op weg!


Jij bent Jij

Jij bevindt je als puber in een levensfase waarin veel veranderingen plaatsvinden. Je begint nu aan het vormen van je eigen identiteit. Een hele spannende maar ook uitdagende levensfase. Dit is het begin van het vinden van jouw rol in de 'grote' wereld.

Wij ondersteunen jou hier graag bij en helpen je op weg. Samen met de paarden bouwen wij een symbolische brug naar jouw eigen persoonlijke kracht.


Samen zijn we Wij

Het valt soms niet mee om met alle veranderingen bij jezelf en in je omgeving om te gaan. Nieuwe situaties en nieuwe mensen, maar ook bestaande situaties die veranderen vereisen veel aanpassingsvermogen. Je bent zelf geen kind meer maar ook nog geen volwassene. Hoe ga jij hiermee om? Kun jij je goed aanpassen of is het soms lastig? Heb je weleens moeite om je draai te vinden? Voel je je weleens eenzaam of onbegrepen?

Wij helpen je graag op weg, omdat Samen veel leuker is dan alleen!