Pony Power Voor Kids

Kinderen kunnen bij mij terecht voor  Dé sociale vaardigheidstraining  mét pony's.


Voor kinderen is het heerlijk om met pony's om te gaan. Ze kunnen lekker knuffelen, spelen en helemaal zichzelf zijn. De pony's (ver)oordelen niet, vertellen niets door, maakt hun niet uit hoe je eruit ziet of hoe goed je ergens in bent; daardoor voelen kinderen zich al snel op hun gemak en veilig. 


Het is geen geen saaie cursus want het is juist praktijkgericht, educatief en speels. Leren van en met elkaar en samen met de pony's in de buitenlucht waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt waarin sociale vaardigheden en emotionele groei centraal staan.


In de lessen behandelen we op zeer praktische wijze thema's zoals: communicatie, je ruimte verkennen, je grenzen aan geven en bewaken, samenwerken, balans zoeken en vinden, omgaan met emoties, leren hulp te geven en te ontvangen.


Kinderen leren het beste door te spelen en te bewegen; dit is dan ook precies wat we in deze cursus gaan doen!


Letterlijk in beweging komen,  doen-ervaren-leren . Door oefeningen met de groep en de pony's uit te voeren gaan ze direct in de praktijk aan de slag. De pony's spiegelen het gedrag van het kind en zo kan het kind leren wat wel en niet werkt. Op deze manier krijgen ze direct feedback van de pony's en de coaches en kunnen ze het opnieuw proberen doen-leren-ervaren en leren ze zo :  Pony Power! De naam zegt het al: In je kracht staan, Krachtig zijn en krachtig overkomen!


De cursus wordt gegeven in een klein groepje(4-6) kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar en geschikt voor ieder kind dat meer zelfvertrouwen en weerbaarheid wil krijgen.


Het is prachtig om te zien hoe de 'Pony Power Kids' al op jonge leeftijd belangrijke stappen zetten en hoe ze hiermee een stevige basis vormen voor hun verdere ontwikkeling.


De cursus Pony Power voor Kids is voor ieder kind die wat hulp kan gebruiken om weer in zijn/haar kracht te komen staan. Lijkt je dit wat voor je zoon of dochter, heb je nog verdere vragen of wil jij je zoon/dochter aanmelden?

Neem dan contact met mij op. Je kunt bellen of Whatsappen naar 06-478 478 82 of een mail sturen naar; info@rubyssense.nl of een bericht achterlaten in onderstaand contactformulier.


Ik ontmoet jullie graag!

  
Pony Power voor Kids

Voor meer informatie voor ouders/ verzorgers, klik dan hier: