Pret met je Shet les

Vandaag de dag brengen kinderen veel uren binnen door, zoals op school thuis en bij binnensport. Dit terwijl het juist belangrijk is om te genieten van de natuur, kinderen moeten kunnen ontladen van alle indrukken en prikkels die ze op doen.

 

We vinden het belangrijk dat de kinderen op een natuurlijke manier in aanraking komen met pony's en leren over de omgang met pony's om zo een goede basis te kunnen leggen voor een respectvol contact tussen kind en dier voor de toekomst (dit kunnen ze dan meenemen naar de manege wanneer zij willen leren paardrijden)

 

Het doel van deze lessen is dat de kinderen een hoop plezier hebben met de pony's.

 

Tijdens deze les kunnen zij ongedwongen met de pony's bezig zijn en maken ze zo spelenderwijs kennis met de pony's.  Ze leren alles over de verzorging van de pony’s, lekker wandelen, spelletjes met ze doen en leren op een veilige manier met de pony's om te gaan.

 

Goed om te weten

  • Deze pretlessen zijn voor kinderen van 5 tot 12 jaar

 

  • Alle activiteiten zijn naast de pony, dus u kind hoeft niet te kunnen paardrijden

 

  • De les duurt 1,5 uur en de kosten voor deze les bedragen €15 per kind

 

  • het is verplicht om uw kind stevige dichte schoenen of laarzen aan te trekken ivm veiligheid. Er is geen speciale kleding nodig, maar lekker zittende kleding die tegen stootje kan en vies mag worden en zo nodig waterdicht is, is wel fijn.

 

Met een beetje regen gaan de lessen gewoon door, mocht het nou echt stortregenen, geven we leuke activiteiten en/of theorielessen in de stal of de kantine.

 

 

Wij garanderen een onvergetelijke les vol ponypret!

 

Dus houdt uw zoon of dochter van pony's en wil hij of zij er van alles over leren en even lekker buiten genieten samen met de pony's geef hem of haar dan snel op!

 

Wilt u een plekje reserveren of meer informatie?

 

Dan kunt u bellen naar bellen, whatsappen, sms'en naar Ilse: 06-478 478 82

Mail: info@rubyssense.nl

 

Dan leggen we de agenda's naast elkaar en plannen we deze leuke les in.

 

Deelname is op eigen risico